Realiseer professioneel een uitgebreide portaalwebsite

Voor website promotie is een eigen startpagina website in beheer hebben goed. Zo een PHP script hoeft u niet zelf te bouwen. Een startpagina website bouwen, daarvoor bestaan reeds goede scripts. Zo een script installeert u op uw webhosting pakket, waarna een startpagina website tot uw beschikking komt. U kunt op een groot aantal Nederlandse startpagina websites terecht voor het plaatsen van backlinks. Het aanmaken van een eigen startpagina is op veel van deze websites gratis te doen. Men zal soms controleren of u zich aan de voorwaarden van de startpagina website houdt.

Uw dochterpagina kan helaas worden verwijderd wanneer u zich onbedoeld niet aan de voorwaarden houdt. Met een eigen startpagina website is dat te voorkomen. Daarover leest u op Een moderne portaal site beheren meer. U kunt bij het bouwen van uw eigen startpagina website worden bijgestaan door een PHP script. Met de voorwaarden van andere websites hoeft u dan geen rekening te houden. Ook kunt u op een gemakkelijke wijze backlinks op uw website verkopen. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlinks opgeven. U kunt prima een extra zakcentje verdienen aan uw eigen startpagina website. Het is met uw startpagina website mogelijk om betaalde links te verkopen. Een bezoeker zal moeten betalen voor een link wanneer hij geen link terug kan plaatsen.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Het genereren van inkomsten is niet alleen met affiliate marketing mogelijk. Bezoekers kunnen betaalde links aanmelden via een formulier op uw website. De prijs van een links is in het beheergedeelte eenvoudig in te voeren. Een bezoeker kan online voor de link betalen. Of de betaling goed is gegaan, dat kan een bestaand script vaak via de betaalkoppeling controleren. Wanneer er geen problemen met de betaling zijn, zal de link direct zichtbaar worden op de website. Het is een volledig automatisch proces.