Realiseer uw moderne portaalsite

Met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script kan een eigen startpagina website worden opgebouwd. Een individuele startpagina kan aan een eigen subdomein worden gekoppeld. Belangrijke zoekwoorden kunnen in het subdomein van een afzonderlijke dochterpagina worden opgenomen.

Voor het gebruik van het script maakt niet uit of u wel of geen verstand van de techniek heeft. De pagina Eigen startpagina bevat verwijzingen naar een modern script. U koopt het script gewoon online. Als de betaling succesvol is verlopen, is het script direct te downloaden. De pagina waar u alles kunt downloaden komt direct na de betaling tevoorschijn. Verder zal de link voor het downloaden van de bestanden per e-mail naar u worden verstuurd.

De tijd dat men alleen backlinks kon plaatsen is allang voorbij. Het toevoegen van widgets binnen een rubriek is mogelijk. Een blokje waarin het meest recente nieuws wordt getoond, is hier een voorbeeld van. U kunt ook een categorie aanmaken die een overzicht van de laatst gewijzigde dochterpagina’s weergeeft.

Het kan voorkomen dat iemand zijn wachtwoord niet meer weet. Via het inlogformulier is heel eenvoudig een nieuw wachtwoord aan te vragen. Men ontvangt de instructies voor een nieuw wachtwoord op het aan het account gekoppelde e-mailadres. Het is het e-mailadres dat de beheerder bij het aanmaken van een nieuw account moet invoeren in het registratieformulier.

Bezoekers kunnen links aanmelden via een speciaal hiervoor bedoeld formulier. Via het formulier is eenvoudig de locatie van een eventuele link terug door te geven. Betalen voor een linkplaatsing is ook mogelijk. Als u de betaalkoppeling activeert, kan de betaling direct online verlopen. De nieuwe link wordt automatisch door het script toegevoegd als de betaling succesvol is verlopen.