Site hulpmiddelen

U heeft tal van mogelijkheden met een eigen website. Nieuwe klanten kunnen met de website worden aangetrokken. Maar dat is niet de enige manier waarop u extra geld kunt verdienen met een website. Het online verkopen van fysieke of digitale producten middels uw website is een andere mogelijkheid. U kunt de bezoeker direct online laten betalen. Het is verder mogelijk om daarbij ondersteuning voor diverse betaalwijzen te bieden.

Een CMS systeem kan het bouwen van de website sterk vereenvoudigen. Meer over zulke tools is via de pagina simpele website te vinden. Een CMS systeem biedt mensen zonder technische kennis de optie om op laagdrempelige slimme een eigen website te maken. Bij het CMS systeem zitten een aantal thema’s. Die kunt u voor de layout gebruiken. Iemand inhuren voor het maken van een ontwerp is zo niet nodig.

Een slecht vindbare website zal u niet veel opleveren. Een CMS pakket zal doorgaans mogelijkheden omhelzen om u hierbij deels ondersteuning geven. Een nieuw formulier plaatsen is door de eenvoud van het CMS systeem een fluitje van een cent. Een nieuwe pagina kunt u zo aan de juiste zoekwoorden koppelen.

Afbeeldingen uploaden gaat enorm gemakkelijk met behulp van het beheerpaneel. Bijvoorbeeld een product logo of het logo van een klant. Te grote foto's kunnen automatisch naar het juiste formaat worden aangepast. Men heeft de met het CMS systeem meegeleverde thema’s zo gemaakt dat uw website daarbij op mobiele apparaten goed eruit ziet. Het beheergedeelte is bereikbaar via een inlog formulier, waar u kunt inloggen met uw admin account. Dit beheeraccount wordt tijdens de installatie van het CMS systeem aangemaakt. Zonder verstand van de techniek is op deze manier alsnog vrij gemakkelijk een website in elkaar te zetten.