Snel een nieuwe portaal website ontwikkelen

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Wat ook fijn is, is dat u geen aparte mappen hoeft aan te maken voor de subdomeinen van uw website. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. U kunt er meer over lezen op Professioneel een eigen portaal website realiseren. Het script is ontwikkeld met PHP. Het draaien van PHP scripts zal bijna nergens een probleem zijn.

Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen. Zelf programmeren is ook mogelijk. Daar gaat wel enige tijd overheen. Een script aanschaffen zal een tijdsbesparing inhouden. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.

U kunt vrij eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken met behulp van het beheerpaneel. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.