Snel een uitgebreide portaal website realiseren

Met een PHP script voor het bouwen van een startpagina, kan tevens gemakkelijk een affiliate website in elkaar worden gezet. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. U hoeft zelf geen script in PHP meer te maken, wanneer u kiest voor een bestaand script voor het maken van een startpagina website. Ook is het toevoegen van affiliate banners gemakkelijk te doen. Het grootste gedeelte van het programmeerwerk is reeds gedaan. U kunt vanuit de ontwikkelaar ook ondersteuning bij de installatie krijgen. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. U kunt over zo een script meer lezen op Realiseer professioneel een eigen portaal site. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Het script biedt daarvoor functionaliteiten. Een voorpagina link is vaak waardevoller, vandaar dat u via het beheerpaneel ook een hoger bedrag kunt instellen voor zo een link. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Links worden direct geplaatst na de betaling.