Start een eigen affiliate shop

Uw webwinkel bijhouden kan vanaf iedere denkbare plek ter wereld. Met uw eigen affiliate shop werkt u aan een passief inkomen. De pagina affiliate shop bevat meer informatie over geld verdienen met een affiliate script. U kunt het uitbouwen tot een fulltime inkomen wanneer u daar interesse in heeft.

De promotie van de diverse producten en diensten kan ook via een advertentiesite worden gedaan. Wanneer het PHP script de optie biedt voor het inladen van productfeeds, is dit uiterst eenvoudig. Mist uw script dergelijke functionaliteit, dan kunnen advertenties met affiliate producten vanzelfsprekend ook handmatig worden toegevoegd.

Het afsluiten van webhosting is belangrijk, naast het aanschaffen van een CMS pakket. U plaatst de bestanden van het script op uw webhosting pakket. Verder is het handig om een domeinnaam te registreren die beschrijvend is voor de website.

Via de beheeromgeving kunt u eenvoudig de verschillende onderdelen van uw webwinkel aanpassen. Via de beheeromgeving stelt u in binnen welke categorieën u de producten van uw affiliate shop wilt indelen. Ook kunt u de kleuren van uw webwinkel aanpassen via de beheeromgeving. Het toevoegen van productfeeds is niet moeilijk. U hoeft niets over programmeren te weten. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen.

Het beheer van de feeds is zeer gemakkelijk te doen. Het is niet nodig om iets te weten over programmeren. Hoeveel producten er per feed zijn toegevoegd, kunt u nazien in een log.