Start een webwinkel

Zou u graag de beschikking krijgen over een eigen internetshop inclusief voorraadbeheer? Dit is eenvoudig te realiseren met behulp van een internetwinkel script. Met dit internetwinkel script krijgt u de beschikking over een beheerpaneel. Met de beheerschermen krijgt u de volledige controle over uw eigen internetshop. Bestelt de bezoeker iets, dan ontvangt u een e-mail over de bestelling.

Zou u een dergelijk internetshop script graag in gebruik nemen? U zou dan de pagina Een webshop beginnen eens kunnen doornemen. Zo leert u meer over het starten van uw eigen internetshop. Via een betaalkoppeling wordt het mogelijk om de klant meteen te laten afrekenen voor de bestelde producten. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld van elke binnengekomen bestelling.

Op die pagina kunt u meer informatie vinden over de voordelen die een internetwinkel u geeft. U krijgt met een PHP script de complete controle over uw eigen internetwinkel. Voert u een wijziging door via de beheeromgeving? Dan is die wijziging direct op uw website te zien. Bij alle producten die u aanbiedt, kunt u afbeeldingen plaatsen. U kunt voor ieder producten de rubriek kiezen waarin u het product wilt plaatsen. Deze rubrieken kunt u zelf aanmaken.