Start je eigen affiliate website

Heeft u behoefte aan een extra inkomstenbron? Wellicht is het interessant om met een affiliate webwinkel script aan de slag te gaan. Per verkoop ontvangt u een vergoeding. U kunt met behulp van een affiliate netwerk langs deze weg producten aanbieden. Met een affiliate internetwinkel kunt u relatief eenvoudig geld verdienen. Over de mogelijkheden die u met een affiliate marketing webshop script heeft, leest u meer op Extra inkomen met affiliate marketing. Met behulp van een script brengt u zeer gemakkelijk wijzigingen aan, aan uw webwinkel.

Binnen uw affiliate marketing webwinkel kunt u artikelen automatisch laten inlezen. Product feeds geven de mogelijkheid om meerdere artikelen tegelijkertijd toe te voegen aan de website. Door dagelijks de feeds in te lezen wordt het aanbod op uw website automatisch bijgewerkt. Het is dus niet noodzakelijk om handmatig artikelen binnen uw webwinkel toe te voegen.

Er zijn een aantal vaste locaties op de site waar u banners kunt plaatsen. Via een beheerpaneel voegt u de banners toe. Wanneer u het script installeert, krijgt u de mogelijkheid om een account aan te maken waarmee de website kan worden onderhouden. Het onderhoud kan zo ook heel makkelijk worden gepleegd.