Start uw eigen advertentie website

Zou u graag uw eigen advertentie website hebben? Dit ligt ook binnen uw opties in het geval dat u geen verstand van de techniek heeft. U kunt met een marktplaats script uw advertentie website eenvoudig opbouwen. Er zal dan een werkende en simpel te wijzigen advertentie website tot uw beschikking komen. Het aanmaken van advertenties wordt voor adverteerders simpel in het geval dat u een advertentie script gebruikt. Men kan via een reactieformulier gemakkelijk op een advertentie reageren. Via een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt getoond, kan de bezoeker een bericht naar de verkoper verzenden.

Het kan uiterst winstgevend zijn om uw eigen marktplaats te beginnen. Een script dat u daarnaast kan ondersteunen, daar wordt op de pagina meer over verteld. Om dit te realiseren is geen kennis van websites maken. Een vast bestaand script bevat de functies die u voor een eigen marktplaats nodig heeft. U krijgt de beschikking over een beheeromgeving. U kunt middels het beheerpaneel simpel veranderingen aan uw advertentie website doorvoeren.

Indien u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. U kunt zichzelf aanmelden bij een PPC netwerk. Daarnaast kunt u makkelijk affiliate banners aan uw marktplaats website toevoegen op het moment dat u dat wilt. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

Uw advertentie website is met het advertentie script voor zoekmachines geoptimaliseerd. U kunt tijdens de installatie de meta gegevens opgeven. Wilt u deze later veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Dat is makkelijk te doen. Daarnaast kunt u per rubriek de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.