Start uw eigen affiliate internetshop

Wilt u starten met affiliate marketing? De website affiliate website beginnen geeft u de mogelijkheid om de shop volledig naar uw wens in te richten. Het beginnen van de shop is gemakkelijk te doen, u beheert alles via een beveiligd beheerpaneel. Bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe affiliate site wordt automatisch het installatieproces gestart. Wanneer u nog geen webhosting heeft, dan sluit u die eenvoudig bij de aanschaf van het script af. De installatie van het script zal dan direct voor u worden uitgevoerd binnen het nieuwe hosting pakket. Via het script kunt u gemakkelijk een extra inkomstenbron aanboren online.

Of u reeds een baan heeft en extra geld wilt verdienen of een eigen bedrijf heeft maakt niet uit voor het gebruik van het script. Nieuwe producten worden middels productfeeds automatisch binnen de affiliate shop toegevoegd. Wijzigingen binnen uw affiliate webshop voegt u eenvoudig toe via het beheerpaneel. De kleuren van de verschillende componenten binnen uw affiliate shop wijzigt u eenvoudig via de beheeromgeving. De in de feeds gebruikte rubrieken koppelt u makkelijk aan uw eigen gemaakte rubrieken. Qua onderhoud hoeft u dus vrij weinig te doen aan de affiliate shop.

Zou u graag extra geld willen verdienen, dan is affiliate marketing een interessante mogelijkheid. Met uw eigen affiliate shop hoeft u geen producten zelf te bouwen. U ontvangt een affiliate commissie wanneer er via uw affiliate link een product wordt aangeschaft bij de aanbieder.