Start uw eigen marktplaats

Zou u graag uw eigen advertentie website hebben? Ook in het geval dat u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. Er zal dan een werkende en eenvoudig te veranderen advertentie website tot uw beschikking komen. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Iemand met interesse in een aangeboden object kan simpel reageren op een advertentie. Bezoekers kunnen makkelijk op een advertentie reageren met behulp van een formulier.

Een eigen marktplaats beginnen kan op verschillende wijzen voor inkomsten zorgen. Een script dat u verder kan ondersteunen, daar wordt op de pagina Makkelijk uw marktplaats maken meer over verteld. Kennis van de techniek is verder geenszins noodzakelijk. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u niets meer zelf te programmeren. Een simpel te gebruiken beheergedeelte is onderdeel van het script. Uw marktplaats website is daarmee heel gemakkelijk te beheren.

Een andere optie is het toevoegen van banners op uw advertentie website. Het is mogelijk om een Google Adsense blokje aan uw advertentie website toe te voegen. U kunt er bovendien voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

De programmeur heeft tevens de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het marktplaats script. Meta keywords en de meta description van uw website geeft u gedurende de installatie op. In de beheeromgeving kunt u deze gegevens gemakkelijk weer aanpassen op een later tijdstip. Ook kunt u zoekwoorden en een beschrijving voor de diverse rubrieken op uw advertentie website invullen. In een “Laatst bekeken” blokje worden de advertenties weergegeven die u als laatst heeft bekeken op de advertentie website.