Startpagina website bouwen info

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. Voor linkbuilding wordt er dan tevens veel gebruik gemaakt van startpagina websites. Zelf een startpagina website is dan ook mogelijk. Daarvoor bestaan Nederlandstalige startpagina scripts. U kunt meer lezen op Eigen startpagina wanneer u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. Hoe u aan een startpagina script kunt komen leest u daar.

Het script biedt een aantal mogelijkheden om middels het internet geld te verdienen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. De prijs van een link is in de beheergedeelte enorm eenvoudig in te stellen. Hoe u de koppeling met de betaalprovider instelt, leest u in de online handleiding.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. U kunt bannerruimte verhuren, maar verder een Adsense blok is snel toegevoegd. Het zal u verbazen hoe makkelijk u dat regelt.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s uiterst handig. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Het gewenste subdomein kan tijdens het toevoegen van de startpagina worden opgegeven. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo makkelijk te plaatsen. Per afzonderlijke categorie op een startpagina kunt u een stuk tekst toevoegen over het betreffende thema.

Hierboven spraken we er reeds over. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. In eerste instantie is het niet lastig om het meest recente nieuws toe te voegen. Ook zal het aanmaken van een poll geen probleem zijn. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Programmeerkennis is niet nodig. Een kleur is heel eenvoudig aangepast.