Startpagina website opzetten informatie

Een startpagina website is tegenwoordig meer dan alleen maar een catalogus vol met links. Het is steeds vaker een optie om allerlei andere widgets toe te voegen aan een pagina. Zelf een startpagina website in elkaar zetten is verder te doen, namelijk met behulp van een statpaginascript. Het is slim om de pagina Eigen Startpagina Maken te bekijken in het geval u meer wilt weten over dit soort scripts. Met behulp van dat artikel komt u bij een website uit waar een dergelijk script betaalbaar te kopen is.

Er worden met behulp van het startpagina script een aantal faciliteiten geboden voor het genereren van online inkomen. Het biedt faciliteiten om simpel backlinks te verkopen. het bedrag dat u rekent voor een link op uw startpagina website kunt u middels het beheerpaneel makkelijk invoeren. Hoe u de koppeling met de betaalprovider instelt, leest u in de online handleiding.

Het toevoegen van een banner is heel makkelijk en er is geen FTP voor nodig. Daarbij eventuele custom code voor banners kunt u eenvoudig invoeren. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s uiterst handig. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Per afzonderlijke rubriek op een startpagina kunt u een stuk tekst plaatsen over het betreffende thema.

Hierboven spraken we er al over. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Wilt u een poll plaatsen? Zoiets kunt u met het script gemakkelijk toevoegen op 1 of meer dochterpagina’s. Er is geen speciale kennis nodig. Een kleur is behoorlijk simpel aangepast.