Startpagina website realiseren informatie

Wilt u meer informatie over het starten van uw eigen startpagina website? Op deze pagina vindt u informatie die u op weg helpt. Links naar andere sites zijn een essentieel onderdeel van een startpagina website. Men heeft de links gecategoriseerd op thema. Dikwijls is een dochterpagina rond een bepaald thema ingericht. Men zal dan daarnaast vooral links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

Zonder twijfelen kunt u in PHP zelf een startpagina script ontwikkelen. Maar daar gaat wel enige tijd in zitten. Een alternatief is het gebruiken van een reeds bestaand startpagina script. In het artikel Ontwikkel uw nieuwe portaalsite vindt u meer informatie over een kant en klaar startpaginascript. Het script haalt de noodzaak om verstand van de techniek te hebben weg. Webruimte en een eigen domein registreren zijn eveneens nodig voor uw eigen startpagina website.

U kunt de startpagina website meteen gebruiken na het voltooien van de installatie. Men kan zich aan de voorkant van de site registreren voor het maken van een eigen startpagina. Een eigen startpagina plaatsen en beheren met een eigen gebruikersaccount is voor de paginabeheerders zeer simpel. Daarbij heeft u de optie om de startpagina’s te voorzien van een aantal verschillende widgets. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Per afzonderlijke dochterpagina kunnen de metagegevens voor de zoekmachines worden ingesteld.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Vaak kunt u daarbij per link categorie de belangrijke gegevens voor de zoekmachines opgeven. Voor iedereen die iets doet met zoekmachine optimalisatie, is een startpagina script enorm interessant. Per categorie is daarnaast een stuk tekst toe te voegen op de verschillende dochterpagina’s. Het is enorm makkelijk om de kosten van het script weer terug te verdienen. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links makkelijk te doen. Banners plaatsen op uw website is daarnaast geen probleem. Het script biedt hier faciliteiten voor. Banner rotatie is daarnaast mogelijk.