Uitgebreide advertentie site runnen

Op verschillende manieren is aan adverteerders te verdienen. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen. Met zo een script is het niet moeilijk om zelf een marktplaats website te beginnen. Met een PHP script kunt u een dergelijke marktplaats website in elkaar zetten.

Lijkt het u wel iets om zo een kant en klaar script te gebruiken? De pagina Wil je een marktplaats maken? behandelt een dergelijk advertentie script. Dat artikel bevat een link naar een handig PHP script voor het maken van een eigen marktplaats. Ook kunt u zelf met PHP aan de slag gaan en een script in elkaar zetten. Echter kan het even duren voordat uw eigen PHP script goed werkt. Als u dat wilt kunt u vandaag nog een eigen advertentie website in de lucht hebben met zo een script. U kunt dan direct beginnen met het plaatsen van advertenties op uw marktplaats website.

U kunt het script zo instellen dat adverteerders na enige tijd een e-mail ontvangen met de mogelijkheid om de advertentie bovenaan te plaatsen. Gedurende het installeren maakt het script een beheerdersaccount aan. Er is geen kennis meer nodig van de opmaaktaal HTML. Bij iedere advertentie is een reactieformulier gemakkelijk tevoorschijn te halen.

U kunt op een later moment via dit account op het beheerpaneel inloggen. Ook is verstand van de techniek niet nodig voor het gebruik van de beheeromgeving. Koopt u een bestaand script, dan hoeft u zelf geen programmeerwerk meer te doen. Het bouwen van zo een script is ook niet in een dag gedaan. Met een kant en klaar script kunt u direct aan de slag. Het is dus niet meer nodig om zelf PHP te leren.