Uw eigen advertentiesite runnen

Wilt u een eigen advertentiewebsite maken die ook eenvoudig te beheren is? Daarvoor kunt u prima een advertentie website script inzetten. Met behulp van een dergelijk script kunnen gebruikers vrij eenvoudig advertenties tonen op uw website. Hoe lang een advertentie zichtbaar blijft, kunt u dan zelf instellen. Wanneer het door u opgegeven aantal dagen is verstreken zal de advertentie gedeactiveerd. Bij het plaatsen van een advertentie kunnen gebruikers een categorie kiezen.

Meer hierover is te lezen op de website marktplaats cms. Na het doornemen van de betreffende pagina weet u waar een script kan worden gekocht. Daarmee is met een simpele installatie een eigen marktplaats site op te zetten. Een site die u volledig kunt aanpassen naar uw eigen smaak en waarmee u inkomsten kunt genereren.

Er kunnen diverse afbeeldingen door de adverteerders bij een advertentie worden toegevoegd. Hoeveel afbeeldingen er geplaatst mogen worden bij een advertentie, kunt u zelf instellen. Als beheerder kunt u instellen naar welk formaat de afbeeldingen bij plaatsing van een advertentie moeten worden omgezet. U kunt per rubriek de metagegevens voor de zoekmachines instellen.

Bij alle advertenties op de site wordt een formulier weergegeven waarmee men kan reageren op een advertentie. U kunt adverteerders daarbij ook de mogelijkheid geven een website URL of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. U kunt rustig geld vragen voor deze mogelijkheden. Het script geeft u de mogelijkheid om een koppeling met een payment provider te leggen.