Uw eigen affiliate internetshop

Affiliate marketing is een manier om producten van derden te promoten en daarbij geld te verdienen. Wellicht heeft u zelf al producten op het oog waaraan een affiliate programma gekoppeld is. Indien een product wordt besteld, dan zal de eigenlijke aanbieder het product naar de klant opsturen. Het bijhouden van een voorraad is zodoende niet nodig. U ontvangt een affiliate vergoeding wanneer een verkoop via uw verwijzing wordt gerealiseerd. Op de pagina affiliate shop vindt u meer informatie over het bouwen van uw eigen affiliate shop.

Op startpagina websites zult u ook her en der affiliate links aantreffen. Men plaatst de affiliate links dan tussen de gewone informatieve links op een dergelijke website. Op zulke sites plaatst men dan ook niet zelden enkele affiliate banners.

Naast de beschikking hebben over CMS software, is het van belang dat u webhosting regelt voor uw nieuwe site. Het is belangrijk dat de bestanden van het PHP script op het webhosting pakket worden geplaatst. Een eigen domein aanvragen is ook belangrijk voor het runnen van een eigen website.

U kunt van diverse affiliate netwerken automatisch de feeds met producten inladen binnen uw webwinkel. Nieuwe producten zullen binnen de juiste rubrieken worden geplaatst. Bestaande producten worden bijgewerkt met actuele informatie. Over het starten van een online winkel vindt u in dit artikel een interessante link. Naast een PHP script heeft u tevens webhosting en een passende domeinnaam nodig om uw eigen internetwinkel te kunnen beginnen.