Uw eigen affiliate website beginnen

U kunt prima met behulp van een affiliate marketing winkel online geld verdienen. De webshop zal dan dagelijks een XML feed inladen met daarin de affiliate producten die u kunt aanbieden. Wanneer er via uw webshop een product wordt verkocht, verdient u een affiliate commissie.

Het script zal dagelijks de zogeheten product feeds inlezen. Zo blijft het productaanbod op uw website actueel. Na het toevoegen van een feed zal het script de feed automatisch dagelijks meenemen. Handmatig producten toevoegen is dus niet nodig.

Meer informatie over het starten van uw eigen affiliate marketing webwinkel kunt u vinden op de pagina Affiliate geld verdienen met je eigen website. Een PHP script kan u ondersteunen bij het draaien van een eigen affiliate marketing webwinkel. Wanneer u een dergelijk script aanschaft, hoeft u zelf niet meer te programmeren.

Uw affiliate website kunt u via de beheeromgeving eenvoudig aanpassen. Zodra u de kleuren gewijzigd heeft, zal uw website direct in de door u geselecteerde kleuren worden getoond. Het opbouwen van een extra inkomen is relatief eenvoudig met behulp van een affiliate webwinkel script. Gebruikt u daarvoor een affiliate webwinkel script, dan hoeft u zelf geen script meer te programmeren.