Uw eigen affiliate website bouwen

Met behulp van affiliate marketing kan extra omzet voor uw bedrijf worden gegenereerd. U hoeft geen eigen product te ontwikkelen maar kunt producten van derden promoten. Het voordeel is dat u niet zelf aan de slag hoeft om producten te ontwikkelen. U kunt voor de affiliate shop een script inzetten. U kunt de feeds van bijvoorbeeld TradeDoubler in het script plaatsen. Een feed zal dan om de zoveel tijd worden opgehaald.

Beginnen met affiliate marketing is niet gecompliceerd met de juiste benodigdheden in uw bezit. Via de pagina affiliate shop schaft u in 1x keer alle benodigdheden voor affiliate marketing aan. Het script dat u daar kunt kopen is voorzien van uitgebreide gebruikersinstructies die online zijn raad te plegen. U kunt het domein en de webhosting direct aanvragen tijdens het kopen van het script. Binnen enkele uren is het dan voor u geregeld en kunt u aan de slag met affiliate marketing.

Op verschillende plekken binnen uw webwinkel kunt u tevens banners toevoegen. Banners kunnen worden ingezet om de aandacht naar een bepaalde aanbieding toe te halen. U logt met uw gebruikersnaam en wachtwoord in op het beheerpaneel. U kunt dat beheerpaneel gebruiken om wijzigingen aan te brengen binnen uw webshop. U kunt de feeds van bijvoorbeeld TradeDoubler in het script plaatsen. De toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt door het script.