Uw eigen startpagina maken

Er zijn CMS pakketten die puur zijn gericht op het ontwikkelen van een bepaald type website. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is het startpagina script. Met een startpagina script zult u vooral bouwen aan een startpagina website. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Met het startpagina script is het aanmaken van diverse dochterpagina’s mogelijk. Aan elke startpagina op de website kan een subdomein worden toegewezen. Het script is zo opgezet dat u niet steeds een entry in de nameserver hoeft te maken voor een dergelijk subdomein. Via Startpagina script kunt u meer over een startpagina script lezen. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Met het script heeft u in een handomdraai uw eigen startpagina website samengesteld. Met behulp van het script kunt u alle aspecten van de website wijzigen. Gebruikers kunnen via het aanmeldformulier een eigen account aanmaken.. Een gebruiker kan na het inloggen zijn eigen dochterpagina’s aanpassen.

Iemand kan de kleuren van zijn eigen startpagina naar hartenlust aanpassen. Een eigen kleurenschema is in te stellen voor iedere bijzondere dochterpagina. Het kleurenschema kan per individuele rubriek ook nog eens worden aangepast. Uit marketingoverwegingen kan het interessant zijn een bepaalde rubriek meer de aandacht te laten trekken dan andere rubrieken.

Het script geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen. Men kan tegen betaling een link op uw website toevoegen. De dochterpagina en de rubriek waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder zelf kiezen. Via de koppeling met de payment provider kan het script ook zien of een betaling is gelukt en daarop reageren. Als de betaling is gelukt wordt de link door het startpagina script automatisch aan uw website toegevoegd. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.