Uw eigen startpagina website samenstellen

Het in elkaar zetten van een startpagina website is relatief gemakkelijk. Het is slim om van de mogelijkheden van een startpagina PHP script gebruik te maken hiervoor. Maakt u van een dergelijk script gebruik, dan zult u nauwelijks verstand van de techniek nodig hebben. Het script is zo opgezet dat iemand met weinig technische kennis ermee overweg kan.

Wilt u een dergelijk script gaan gebruiken, lees dan de pagina Startpagina script eens door. Daar vindt u een verwijzing naar een betaalbaar startpaginascript. Met behulp van dat script is het heel gemakkelijk om een eigen startpagina website te bouwen. Het installatiescript dient op uw webhosting pakket te worden uitgevoerd. Wilt u dat uw website via een mooie domeinnaam te bereiken is, dan dient u deze domeinnaam te registreren.

Er zit geen limiet aan het aantal dochterpagina’s dat u op uw startpagina website kunt aanmaken. Over het algemeen zal een dochterpagina rondom een specifiek thema zijn gebouwd. Het feit dat u voor een dochterpagina zelf het subdomein mag kiezen, biedt voordelen. Belangrijke sleutelwoorden kunt u verwerken in het subdomein. Het is daarnaast mogelijk om de belangrijkste zoekwoorden in te voeren per losse dochterpagina.

Het registreren op uw website kan men doen via een registratieformulier aan de voorkant van uw website. Na de aanmelding kan men inloggen met het aangemaakte account. Zodra men is ingelogd, kan men aan de slag met een eigen startpagina. Naast links zijn er allerlei andere zaken toe te voegen aan de eigen startpagina. Ook widgets kunnen aan een dochterpagina worden toegevoegd. Per dochterpagina kan een beheerder op een gemakkelijk manier de metagegevens voor de zoekmachines invoeren.

Een beheeraccount geeft u niet alleen de rechten om dochterpagina’s aan te passen, maar ook de algemene instellingen van uw startpagina website. Zo kunt u eenvoudig en snel banners plaatsen die op iedere dochterpagina zichtbaar zullen zijn. Het aanpassen van het kleurenschema van uw advertentie website is ook eenvoudig te doen. Het script regelt het koppelen van een verzoek van de browser aan de dochterpagina die op dat moment wordt opgevraagd. Aan de hand hiervan zal worden bepaald welke gegevens uit de database nodig zijn en aan de bezoeker getoond zullen worden.