Uw eigen webwinkel beginnen

Uw eigen spullen kunt u heel eenvoudig met een webwinkel verkopen. De vindbaarheid van uw website vergroten is daarbij van belang, zodat er klanten naar uw website komen. Daarbij kan de hulp van een expert ingeschakeld worden.

Voor het toevoegen van nieuwe producten kunt u gebruikmaken van de beheeromgeving van uw site. Over een handig webshop script leest u meer op de website Start een eigen webshop.

U heeft zelf de volledige controle over het uiterlijk van uw webshop. Gewenste rubrieken kunnen via de beheeromgeving eenvoudig worden toegevoegd. Ook kunt u de kleuren van uw webwinkel instellen met behulp van de beheerschermen. Na het aanpassen van de kleuren zal de website direct in de nieuwe kleuren te zien zijn. De bestanden van het script zijn eenvoudig op uw webhosting pakket te plaatsen. Wanneer de bestanden zijn geplaatst, kan het installatiescript worden gestart. Dit zal gedurende uw eerste bezoek aan de nieuwe website zijn.

De webwinkel is voorzien van een module voor voorraadbeheer. U kunt binnen de beheeromgeving productvarianten aanmaken. Zo kunt u per variant aangeven hoeveel stuks u in uw voorraad heeft. Zo worden alleen producten getoond die u daadwerkelijk op voorraad heeft.