Uw eigen webwinkel starten

Om uw spullen online te verkopen, kunt u een webshop beginnen. Het is daarbij van belang dat de website een goede vindbaarheid heeft. Uw website zal dan klanten aantrekken. U kunt daarbij de hulp van een expert inschakelen.

Voor het toevoegen van nieuwe producten kunt u gebruikmaken van de beheeromgeving van uw site. U kunt meer over een PHP script met een dergelijke beheeromgeving lezen op de pagina https://vrolijkinternetservices.nl/een-webshop-starten/.

Bestelt een bezoeker iets binnen uw webwinkel? Online kan er meteen door de klant worden betaald voor de bestelling. Zodra een bestelling is binnengekomen, ontvangt u een e-mail met een besteloverzicht. De e-mail bevat de informatie die nodig is om de spullen op te sturen naar uw klant.

Het beheren van uw voorraad is eenvoudig te doen met behulp van de webwinkel beheertool. U kunt binnen de beheeromgeving productvarianten aanmaken. Per variant geeft u vervolgens aan hoeveel stuks daarvan aanwezig zijn binnen uw voorraad. De klant kan zo alleen varianten kiezen die u daadwerkelijk in uw voorraad heeft.