Uw marktplaats gemakkelijk bouwen

Met een marktplaats script kunt u eenvoudig verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Een script waarbij dit goed kan, kunt u via Begin uw eigen marktplaats vinden. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Diverse betaalgateways worden ondersteund. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.