Uw marktplaats goedkoop bouwen

Wilt u een eigen marktplaats beginnen? Dit ligt ook binnen uw opties wanneer u geen verstand van de techniek heeft. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. In het geval dat u een dergelijk script aanschaft, haalt u alle benodigde functionaliteiten voor een advertentie website in huis. Er wordt door het marktplaats script voor gezorgd dat adverteerders zich gemakkelijk kunnen registreren op uw site en een nieuwe advertentie kunnen plaatsen. Het versturen van een reactie op een advertentie is zeer simpel en doet men via een daarvoor bedoeld formulier. Via een formulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder verzenden.

Een goed advertentie script is via het artikel Je advertentie website betaalbaar beginnen te vinden. Er zijn verschillende extra opties waar de adverteerder bij het plaatsen van een nieuwe advertentie uit kan kiezen. U kunt betaalde rubrieken aanmaken en per rubriek de prijs instellen. Het marktplaats script ondersteunt diverse online betaalmethodes. Bezoekers kunnen simpel op een advertentie reageren met behulp van een formulier.

Wanneer u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense aanmaken aan uw website. Of u kunt zelf de advertentieruimte voor een vaste periode aan iemand verhuren. Het script is voorzien van een banner rotator.

Uw advertentie website is met het advertentie script voor zoekmachines geoptimaliseerd. De belangrijke gegevens voor de zoekmachines zijn gedurende de installatie in te vullen. Deze zijn later via de beheeromgeving makkelijk te wijzigen, wanneer de behoefte daarvoor ontstaat. Per afzonderlijke categorie kunt u daarbij meta gegevens invullen, die bij de betreffende rubriek aan de zoekmachines worden doorgegeven. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.