Uw moderne portaalsite realiseren

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina overwegend om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan daarnaast uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Een link kan doorgaans op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Via het artikel Bouw uw eigen portaalsite kunt u informatie vinden over een startpagina script dat eenvoudig is in het gebruik. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u eenvoudig uw startpagina website beheren.

Met kan zich registreren middels uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Verder is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Het script maakt het behoorlijk simpel om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Geld verdienen is op diverse manieren mogelijk met het script. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Verder plaatst u zeer eenvoudig banners op uw site. Het plaatsen van een nieuwe banner is enorm simpel.