Uw Nederlandse startpagina maken

Heeft men het over een eigen website beginnen, dan gaat dit vaak over een gewone website. Toch kan het ook een ander type website betreffen. Het kan bijvoorbeeld om een startpagina website gaan. Dat kan met een zogeheten startpagina script. Een startpagina website is een linkcatalogus met verschillende dochterpagina’s. Meer informatie kunt u op de pagina Goede startpagina vinden. Er is een indeling waarbij iedere startpagina over een bepaald thema gaat.Elke startpagina omhelst een specifiek thema. Via de rubrieken is de startpagina weer in deelonderwerpen op te splitsen.

Als u een startpaginascript gebruikt kunt u makkelijk aanpassingen aan uw site verrichten. De bezoeker heeft de mogelijkheid om zich aan te melden als beheer van een eigen startpagina. Het aanmelden verloopt via een formulier aan de voorkant van uw website. Na het invullen van dit formulier kan de bezoeker inloggen op uw website en een eigen startpagina beginnen.

Iemand kan bij het aanmaken van een startpagina een subdomein kiezen. Er zal een melding worden weergegeven indien een subdomein al voor een andere dochterpagina wordt gebruikt. Uw startpagina wordt pas aangemaakt wanneer u een subdomein invoert dat nog niet bezet is. U kunt na het aanmaken van de startpagina direct beginnen met het toevoegen van content. Een gebruiker mag meerdere dochterpagina’s aanmaken en beheren. U kunt zelf instellen in welke kleuren de website wordt weergegeven. Een website om kleurschema’s te genereren kunt u eventueel gebruiken om altijd aan een passend setje kleuren te komen.

U bent met uw eigen startpagina website niet gebonden aan regels die op bestaande startpagina websites gelden. Omdat u ook de baas van de website bent, kan het niet zo zijn dat uw startpagina’s opeens verdwijnen. Wilt u een bepaalde vorm van zekerheid, dan krijgt u die met uw eigen startpagina website. Het betreft een PHP-script. Het draaien van PHP scripts is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Het genereren van online inkomen is ook mogelijk met het startpagina script.