Uw nieuwe startpagina bouwen

Mogelijk heeft u verschillende startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Vanzelfsprekend is dat mogelijk. Deze optie is er ook als u helemaal geen verstand van websites maken heeft. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Daar is meer over te lezen in het artikel Aanmelden startpagina. Zo een script is in PHP gemaakt. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Via de beheergedeelte voegt u links toe aan uw startpagina.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. Een link kan zowel op de homepage op het moment dat op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. Het hanteren van diverse tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Het is mogelijk om verschillende andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Zo voegt u op verschillende wijzen weer extra waarde toe aan uw startpagina. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.