Uw nieuwe startpagina online zetten

Mogelijk heeft u verschillende startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Uiteraard is dat mogelijk. Ook op het moment dat u niet veel van de techniek weet. U kunt dit met een startpagina script doen. Daar is meer over te lezen in het artikel Aanmelden startpagina. Men gebruikt de programmeertaal PHP voor het maken van zo een script. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Er is een beheerpaneel waarmee u links aan de startpagina’s toevoegt.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat derden een dochterpagina aan kunnen maken. De optie voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

Verder is de mogelijkheid om een betaalde link toe te voegen er. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Het hanteren van diverse tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina als u dat wilt. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. U kunt de diverse dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.