Uw site maken met een CMS pakket

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Zo een tool wordt een content management systeem genoemd. Meer over een uitstekende website beheer tool vindt u op Maak eenvoudig uw site. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Als u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. Gedurende de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Daarnaast kunt u verder een beheeraccount plaatsen middels het installatiescript. Met behulp van dit account kunt u makkelijk wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Wellicht zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. Het CMS systeem biedt functies om dat op simpele wijze te doen. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Banner rotatie is enorm simpel in te schakelen.

Met het CMS programma kunt u producten en diensten middels uw website te koop aanbieden. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling ook de betaling online verloopt. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. De klant kan tussen verschillende betaalwijzen kiezen voor de online betaling nadat u de betaalkoppeling heeft ingesteld. Daarnaast middels de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. Onderdelen van deze e-mail kunt u via de beheergedeelte naar eigen wens aanpassen. U kunt hetzelfde doen met veel andere meldingen en teksten die op uw website zichtbaar zijn. Wilt u het CMS systeem eerst proberen voordat u het aanschaft?