Uw website laten bouwen

Wilt u zelf een website maken? Hiervoor zijn verschillende dingen noodzakelijk. In eerste instantie is het raadzaam een eigen domeinnaam te registreren. Kies voor een gemakkelijk in te typen naam. Ook dient u een webhosting pakket af te sluiten. De bestanden van het CMS systeem dienen op het webhosting pakket geplaatst te worden.

Veel CMS software is in de programmeertaal PHP geschreven. U kunt bij de meeste aanbieders hosting met PHP afsluiten. Het is wel raadzaam om dit even te checken voordat u een webhosting pakket afsluit. Daarnaast is het verstandig om te controleren of het aanmaken van databases met het pakket is toegestaan.

Bent u wat CMS pakket betreft nog zoekende? Dan kunt u ook eens raadplegen. Het is mogelijk om een demo website te zien die is gebouwd met het CMS programma. U kunt de demo gebruiken voor uw besluit of u het CMS pakket gaat kopen of niet.

Aan iedere pagina kunt u afzonderlijk zoekwoorden en een meta beschrijving koppelen. De meta gegevens worden door het content management systeem zodanig neergezet dat zoekmachines het oppikken. U kunt projecten waar u trots op bent heel eenvoudig tonen op uw website in een klantenoverzicht. In het klantenoverzicht is per individuele klant te beschrijven wat u voor de klant gedaan heeft.

De formulieren die op uw website geplaatst kunnen worden, kunt u zelf vormgeven. U kunt velden aan een formulier toevoegen of bestaan velden wijzigen of verwijderen. U kunt per veld instellen of deze verplicht ingevuld dient te worden. De door de bezoeker ingevulde gegevens zult u in een e-mailbericht ontvangen.