Verhoog uw inkomsten met een affiliate shop

U kunt affiliate marketing inzetten om extra inkomsten voor uw bedrijf te genereren. Op deze wijze genereert u inkomen met de producten van derden. Het ontwikkelen van eigen producten is in dat geval niet noodzakelijk. Er kan een PHP script voor het opzetten van de webshop worden gebruikt. Het script ondersteunt feeds van onder andere TradeTracker en Daisycon. Het script zal de feeds periodiek ophalen en de producten die daarin staan toevoegen of actualiseren binnen de webshop.

U kunt de feeds van bijvoorbeeld TradeDoubler in het script plaatsen. Het script zal de toegevoegde productfeeds periodiek ophalen en verwerken. U kunt meer lezen hierover op de pagina affiliate shop. In dit PHP script zitten alle noodzakelijke elementen van een affiliate winkel. U kunt direct een domeinnaam registreren en webhosting aanvragen via dezelfde pagina. Alles wat nodig is voor uw eigen affiliate winkel, haalt u zo in huis. Binnen het beheerderspaneel logt u in met een aan u toegewezen gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt dat beheerpaneel gebruiken om wijzigingen aan te brengen binnen uw webshop.

Er is ook de mogelijkheid om banners te plaatsen binnen de verschillende bannerruimtes. Affiliate banners plaatsen is een manier om nog eens extra de focus naar een bepaalde aanbieding toe te halen. U logt met uw gebruikersnaam en wachtwoord in op het beheerpaneel. Daarin kunt u diverse zaken aan uw affiliate shop wijzigen. U kunt de feeds van bijvoorbeeld TradeDoubler in het script plaatsen. Toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt.