Website beheer software

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Een dergelijke tool wordt daarbij wel een CMS pakket genoemd. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen via het artikel Betekenis CMS. Na het kopen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. Er wordt u verder gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. U kunt met dit account inloggen op de beheergedeelte en beheerderstaken uitvoeren.

Wellicht zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Op verschillende gunstige plekken op uw website kunt u banners toevoegen die elkaar verder kunnen afwisselen.

De mogelijkheid om een demo omgeving te bekijken wordt via de website van de aanbieder geboden. Met behulp van de demo omgeving kunt u zien of het CMS systeem iets voor u is. En besluiten of u het wilt kopen.