Website software

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Men spreekt meestal van een CMS systeem. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen met behulp van het artikel Website beheer systeem. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Tijdens het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. U stelt de website titel en de meta gegevens gedurende de installatie. U krijgt bovendien de mogelijkheid om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. Wijzigingen zijn met dit account zeer gemakkelijk aan te brengen aan uw zakelijke website.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? Het CMS systeem biedt functies om dat op gemakkelijke slimme te doen. In een aanbeveling staat een positief verhaal van een klant over uw bedrijf. Voor het beheer van banners kunt u een afzonderlijk beheerscherm gebruiken. Op diverse gunstige plekken op uw website kunt u banners toevoegen die elkaar tevens kunnen afwisselen.

Er zijn mogelijkheden om middels uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. Indien u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. Met behulp van de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. Met behulp van het beheeromgeving kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. Hetzelfde kunt u met andere teksten op uw zakelijke website doen. U kunt behoefte hebben aan een demo voordat u het CMS pakket koopt.