Website systeem

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men noemt zo een tool verder wel een content management systeem. Over dergelijke tools kunt u met behulp van het artikel Beheer website meer te weten komen. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Het systeem zal de installatieprocedure beginnen bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen gedurende de installatie worden opgegeven. U krijgt ook de mogelijkheid om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. Met behulp van dit account zijn in de beheerpaneel beheerderstaken uit te voeren.

Mogelijk zoekt u functionaliteit om een klantenoverzicht aan te maken en toevoegen op uw site. Dit is simpel te realiseren via het CMS systeem. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Het roteren van banners op uw site is geen enkel probleem.

Naast het aanmaken van affiliate banners kunt u daarbij zelf een productenoverzicht tonen en deze producten verkopen via uw site. Verder kan er online worden besteld. Digitale producten kunnen direct worden gedownload nadat er is betaald. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Nadat er een bestelling is gedaan krijgt de koper een e-mail met een download link naar eventuele downloadbare onderdelen. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. U kunt hetzelfde doen met veel andere meldingen en teksten die op uw website zichtbaar zijn. Zonder twijfelen wilt u iets eerst zien voordat u het aanschaft.