Wil je een advertentie website maken?

Er zijn verschillenden soorten websites waarmee online inkomen te genereren is. Geld verdienen met een marktplaats website is een mogelijkheid. Zelf een script bouwen is een optie. Ook kunt u bij het bouwen van een advertentiewebsite worden ondersteund door een reeds bestaand PHP script. Met een bestaand script hoeft u zelf niet meer te programmeren.

Lijkt het u wel iets om zo een kant en klaar script te gebruiken? U zou eens een kijkje op Wil je een eigen advertentiesite runnen? kunnen nemen. Met het script dat op die pagina wordt genoemd, kan men zeer eenvoudig een eigen marktplaats beginnen. Natuurlijk bestaat altijd de optie om zelf iets in PHP te schrijven. Maar dan zult u na enige tijd pas een werkend script hebben. Zonder technische kennis kunt u met behulp van een dergelijk script een advertentie website in elkaar zetten. Op uw advertentiewebsite kunt u dan direct een aantal advertenties plaatsen.

Indien u wenst, ontvangt de adverteerder na een bepaalde periode een e-mail met de mogelijkheid om een geplaatst advertentie weer bovenaan het overzicht te plaatsen. Zo kunt u ervoor zorgen dat men actief blijft op uw site. Het script geeft u een unieke kans om een eigen marktplaats te beginnen. Het alternatief is zelf een script ontwikkelen. Dit kost erg veel tijd.