Wil je een advertentiewebsite maken?

Voor elk soort site kunt u voor het beheer van specifieke PHP scripts gebruik maken. Zo een script wordt ook wel een CMS script genoemd. Er is een beheeromgeving dat wordt meegeleverd bij het script. Zo kunt u de kleurstelling volledig aanpassen. De pagina https://vrolijkinternetservices.nl/product/marktplaats-script/ voorziet u van informatie over een marktplaats PHP script. U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. Tijdens de eerste keer dat u de site bezoekt, zal het installatieprogramma worden geactiveerd. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. Voor het beheer van uw marktplaats website kunt u zelf een username en password kiezen.

Het mooie van het marktplaats CMS systeem is dat u geen enkele opmaakcode hoeft te typen op het moment dat u dat niet wilt. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem. U kunt via het beheerpaneel enorm eenvoudig een aanpassing doorvoeren. De diverse elementen waaruit uw website bestaat, hebben een eigen beheerscherm toegewezen. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.