Wil je een eigen advertentie website runnen?

Met een eigen advertentie website is het niet heel lastig om extra geld te verdienen. Een mogelijkheid zou kunnen zijn om een website in de header van uw website toe te voegen. Verder is het mogelijk om betaalde rubrieken aan te maken op uw advertentiewebsite. Adverteerders kunnen tegen een klein bedrag een topadvertentie aanmaken. Een topadvertentie blijft voor enige tijd bovenaan het advertentie overzicht staan.

Het beheren van een eigen marktplaats website is niet heel erg lastig. Er is een beheerpaneel waarmee u uw eigen advertentie website kunt aanpassen. De kleuren van uw website kunnen bijvoorbeeld worden gewijzigd. U kunt daarnaast op diverse plekken banners toevoegen aan uw advertentie website.U kunt flink wat tijd besparen door een kant en klaar script aan te schaffen. Het programmeren van een script daar hoeft u zelf namelijk geen tijd meer in te stoppen op dat moment. U zult bij het kopen van een reeds bestaand PHP script minder geld kwijt zijn dan wanneer u een PHP programmeur inhuurt. U weet van te voren bij welke partij u dient te zijn wanneer er iets met het script mis blijkt te zijn.

Kunt u iets hebben aan een kant en klaar script? De pagina Wilt u een eigen advertentie website runnen? kan u verder helpen. Via de links kunt u naar het aanbod navigeren. Daar kunt u meteen online betalen voor het script. U kunt de bestanden downloaden direct na de betaling. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

Ook blijft een nieuwe versie op deze manier voor u te downloaden. Als u de bestanden heeft uitgepakt, plaatst u ze op de server. Het is ook noodzakelijk om een database aan te maken, wanneer u het script wilt gebruiken. Dit betekent vaak dat deze database speciaal moet worden aangemaakt voor de website.