Wilt u een eigen advertentiesite maken?

Online inkomsten genereren kan met bijvoorbeeld een advertentie website. Een mogelijkheid zou kunnen zijn om een website in de header van uw website toe te voegen. En u kunt betaalde categorieën aan de advertentie website toevoegen. Een topadvertentie aanbieden is ook mogelijk. Met een topadvertentie kan iemand de mogelijkheid kopen om voor een paar dagen bovenaan het advertentie overzicht te staan met de advertentie.

Heel moeilijk is het niet om een eigen advertentie website te beheren. Veel kennis van de techniek is er voor het beheer van uw advertentie website via het beheerpaneel niet nodig. Zo is de kleurstelling aan te passen. Via de beheerpaneel kunt u tevens hier en daar een banner plaatsen bij het overzicht van de advertenties.

Staat u er voor open om zo een script te kopen? Bezoek dan het artikel Een responsive marktplaats runnen. Als u de links volgt, komt u op de website van de aanbieder van het PHP script. Betaling geschiedt meteen online. Het script wordt direct na de betaling in verschillende compressieformaten aangeboden. Ook zult u per e-mail een bericht ontvangen met daarin de link. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. U kunt in het 2e scherm de gegevens voor de databaseverbinding invullen. U mag in het derde scherm een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen om in te loggen op de beheeromgeving.