Wilt u een eigen advertentiewebsite bouwen?

Sommige scripts bevatten allerlei mogelijkheden. Met het aanbieden van onder andere de topadvertentie is een inkomen te generen met uw advertentie website. Een topadvertentie blijft voor een bepaalde periode bovenaan het overzicht van de advertenties staan. De opties voor de topadvertentie zijn volledig naar eigen inzicht aan te passen.

Het artikel marktplaats script bevat een link naar een website waar het script aan te schaffen is. Men heeft PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. Een database dient er ook op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Ook met weinig kennis van de techniek zult u waarschijnlijk geen problemen ondervinden tijdens het werken met het script. Met dit beheerdersaccount kunt u op latere tijdstippen toegang krijgen tot het beheerpaneel.

U kunt uw website instellingen wijzigen via dit beheerdersaccount. Zo kunt u het aantal foto’s dat bij een advertentie is toegestaan aanpassen. Heeft u veel ruimte, dan kunt u het ruimer instellen dan wanneer u zuinig met de schijfruimte dient te zijn.

Bezoekers hebben de mogelijkheid om via een reactieformulier op een advertentie te reageren. Bij iedere advertentie is dit formulier gemakkelijk tevoorschijn te halen. Het script zal proberen om spam zoveel mogelijk tegen te houden. Men kan ook advertenties melden wanneer men oplichting of fraude vermoed.

Het script bevat verder de mogelijkheid om op advertenties te bieden. Of bieden is toegestaan kan de adverteerder zelf per advertentie instellen. Wanneer er een bod wordt geplaatst, ontvangt de adverteerder een e-mail. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. Bij elk bod krijgt de adverteerder een knop te zien om contact op te nemen met de persoon die het bod heeft uitgebracht. Ook kunnen biedingen weer verwijderd worden. Een bod kan worden verwijderd door zowel de adverteerder als de persoon die het bod heeft uitgebracht.